Masthead header

Julcsi és Szabi esküvője

Végre új esküvői képekkel gyarapodik az oldalam. A késlekedés nem a tétlenségnek köszönhető, hála Istennek pont ellenkezőleg.

Julcsi és Szabi jegyesfotóit is láthattátok már, és most elérkezett a pillanat, hogy az esküvői képeiket is megosszam veletek.

Szikrázó napsütés és forróság volt amikor kora délután találkoztunk a Citadellánál. Sajnos csak így tudták megoldani a beállított képekre szánt időt, de a hőség és a turisták ellenére elkészítettük a sorozatukat.

Egy jótanács mindenkinek aki most tervezi esküvőjét, hogy ne délre, illetve kora délutánra kalkulálja a kreatív fotózást, mert sajnos nem az a legideálisabb napszak a beállított képek elkészítéséhez. egy másik tanács, hogy ne olyan helyre, ami tömve van turistákkal, és szombaton a budapesti látványosságoknál igencsak sokan vannak. Kérjetek tanácsokat, ötleteket a fotósotoktól, biztosan tud alternatívát javasolni.

Minden nehézség ellenére Julcsiék remekül helytálltak és egy nagyon szép anyagot sikerült összehoznunk.

Kedves Julcsi és Pihe, nagyon jó érzés volt látni az arcotokat amikor megnéztétek a slideshowt, és kívánom hogy olyan örömmel és mosollyal teli legyen az életetek mint akkor 🙂 Sok boldogságot Nektek.


  • Cheek to Chic - July 7, 2011 - 14:55

    Lovely portraits!So cool!Your webpage is truly valuable!

Az email címeket bizalmasan kezelem Required fields are marked *

*

*