Masthead header

Zsuzsi és Tibi esküvője

Zsuzsival és Tibivel fantasztikusan éreztem magam nem csak az esküvőjükön hanem már a jegyesfotózáson is. Szerelmüket tapintani lehet a levegőben.

A ceremónia a Hármashatár-hegy egyik kis tisztásán volt, ahova egy kis túra után értünk, mert autóút oda nem vezetett, és éppen ez adta a hely romantikáját is.

Tibi a szertartás után csak annyit mondott “Minden olyan volt, amilyennek szerettem volna”, és akkor még nem tudhatta milyen lesz az esti buli.

A vacsora helyszíne karibi hangulatú díszítést kapott, amire rásegített még  a koktél és a helyben grillezett csirke és rablóhús is. A család és a barátok egész éjjel táncoltak és egy fergeteges bulival ünnepelték Zsuzsit és Tibit.

Nagyon köszönöm, hogy ott lehettem veletek és sok boldogságot, kalandot és élményt kívánok Nektek.


R La pompe chaleur hybride Schüco est la solution optimale pour la modernisation. Qui est maintenant en question, un homme sera en mesure de satisfaire pleinement leur partenaire sexuel. cialispascherfr24.com Les principales substances de tous les quatre mdicaments de fournir le flux sanguin vers le pnis et sont des inhibiteurs slectifs.

Az email címeket bizalmasan kezelem Required fields are marked *

*

*