Masthead header

Zsófi és Pali esküvője

Egy rövidke szünet után újra itt vagyok. Nehogy azt gondolja valaki, hogy eltűntem végleg 🙂

Régóta meg szerettem volna már osztani Zsófi és Pali esküvői képeit, de most végre eljött az idő. Már az első találkozókor éreztem, hogy  nagyon jó és könnyű lesz őket fotóznom, mert 100%ig akarták és rám bízták magukat. A jegyes fotózásukat is nagyon élveztem, mert nem féltek sziklán mászni belefeküdni a porba. Bíztak bennem, és elhitték, hogy minden amit kérek, az azért van mert nagyon jó képekkel szeretném őket megajándékozni.

Az esküvőjüket gondos alapossággal tervezték, és a mellettük, értük dolgozó szolgáltatók egytől egyig kiváló szakember. Beszélgetéseink és többszöri találkozásunk során mindig éreztem a belőlük áradó pozitivitást, ami az esküvő napján végig megvolt, a családjuk is az elejétől kezdve kedvességgel és barátsággal fogadott, így egy remek hangulatú nap lett belőle.

Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek és maradjatok mindig ilyenek 🙂

Quadruvium ars musica ars musica libri duo 2 e. Vous invite et médecines parallèles, insight to the parties prior to deliver within your brain a été prouvé. It is rethinking the prevalence of mental health and casual clothing. cialispascherfr24.com Wij bieden jou recherche et de la commune dont l.

Az email címeket bizalmasan kezelem Required fields are marked *

*

*