Masthead header

Ancsa és Gábor jegyesfotói

Elég hosszú ideje nem adtam életjelet magamról, nem kerültek ki új képek a blogra, aminek egyik fő oka, hogy rengeteget fotózom, és editálok.

Ancsa és Gábor fotóival töröm most meg a csendet. Gábor általános iskolai osztálytársam volt, de 15 éve nem találkoztunk, nem tartottuk a kapcsolatot.Tavaly márciusban azonban megkeresett és menyasszonyával arra kértek, legyek az esküvői fotósuk. Örömmel vállaltam, és most, egy évre rá, elkészítettük a jegyesfotóikat. Nagyon jó hangulatban telt a fotózás. amit inkább egy közös visegrádi kirándulásnak éltem meg, ahol a barátaimat fotóztam.

Biztos vagyok benne, hogy az esküvőjük is ugyan ilyen jó hangulatú lesz, már nagyon várom 🙂

És egy kis ráadás 🙂

Substances actives Sildénafil. Autres composants comprimé pelliculé bleu, en forme de losange arrondi, gravé ” Pfizer ” sur une face et ” VGR50 ” sur l’autre : Citrate de sildénafil 70, mg, Soit Sildénafil 50 mg. cialispascherfr24.com Conseils Arrêter de se ronger les ongles Cholestérol Comment bien désinfecter une plaie.

  • Kellee Walsh - May 4, 2012 - 07:42

    Lovely images. The GIF at the end is hilarious!

  • Bridge - May 4, 2012 - 13:29

    A ráadáson nagyon jót mosolyogtam.
    Köszi. 🙂

  • Helga - May 12, 2012 - 15:51

    Uristen, bomba jol neznek ki!!!!

  • […] mások is szeretik és rendszeresen olyan kedves párokat fotózhatok mint Ancsa és Gábor. A jegyes képeiknél is már tudtam, hogy az esküvőjük is nagyon szép és stílusos lesz. Nem […]

Az email címeket bizalmasan kezelem Required fields are marked *

*

*