Masthead header

Julcsi és Szabi esküvője

Végre új esküvői képekkel gyarapodik az oldalam. A késlekedés nem a tétlenségnek köszönhető, hála Istennek pont ellenkezőleg.

Julcsi és Szabi jegyesfotóit is láthattátok már, és most elérkezett a pillanat, hogy az esküvői képeiket is megosszam veletek.

Szikrázó napsütés és forróság volt amikor kora délután találkoztunk a Citadellánál. Sajnos csak így tudták megoldani a beállított képekre szánt időt, de a hőség és a turisták ellenére elkészítettük a sorozatukat.

Egy jótanács mindenkinek aki most tervezi esküvőjét, hogy ne délre, illetve kora délutánra kalkulálja a kreatív fotózást, mert sajnos nem az a legideálisabb napszak a beállított képek elkészítéséhez. egy másik tanács, hogy ne olyan helyre, ami tömve van turistákkal, és szombaton a budapesti látványosságoknál igencsak sokan vannak. Kérjetek tanácsokat, ötleteket a fotósotoktól, biztosan tud alternatívát javasolni.

Minden nehézség ellenére Julcsiék remekül helytálltak és egy nagyon szép anyagot sikerült összehoznunk.

Kedves Julcsi és Pihe, nagyon jó érzés volt látni az arcotokat amikor megnéztétek a slideshowt, és kívánom hogy olyan örömmel és mosollyal teli legyen az életetek mint akkor 🙂 Sok boldogságot Nektek.


Les traitements doivent être débutés à la dose minimale ; et l’ajustement posologique devra se faire progressivement. La possibilité que le tadalafil puisse augmenter les effets hypotenseurs des médicaments antihypertenseurs a été évaluée dans des études de pharmacologie clinique. cialispascherfr24.com Aucun effet cliniquement significatif n’a été observé après la prise de tadalafil 10 mg à l’exception des études réalisées avec des antagonistes des récepteurs de l’angiotensine II et l’amlodipine, dans lesquelles une dose de 20 mg a été utilisée en association avec un traitement de l’une ou l’autre de ces classes.

  • Cheek to Chic - July 7, 2011 - 14:55

    Lovely portraits!So cool!Your webpage is truly valuable!

Az email címeket bizalmasan kezelem Required fields are marked *

*

*