Masthead header

Anita és Csanád esküvője

Régóta várom már, hogy megoszthassam veletek ezt az esküvőt. Már  a jegyesfotózást is imádtam velük, mert egy nagyon közvetlen barátságos pár, akik minden jópofa dologban benne vannak, az animált képeken keresztül a lufifejű fotókig.

Az első perctől megértettük egymást (és nem csak azért mert Csanád maga is esküvőfotózik) egy hullámhosszon voltunk. Vevők voltak az ötleteimre mint például  az esküvői Photobooth, amit ha nagyon magyarra akarunk fordítani, akkor fotókabinnak hívhatunk. A vacsora helyszínére telepítettünk egy mini fotóstúdiót, aminek olyan nagy sikere volt amire még én magam sem számítottam. Egész este, szinte megállás, és korhatár nélkül mindenki fotózkodott. Hamarosan bővebben írok majd erről, ahol jobban megismerkedhettek a fotókabinnal.

Mindenki nagyon jól érezte magát, és boldogan ünnepelte Anitát és Csanádot, akik szintén felhőtlen vidámsággal élték át ezt a napot.

A lufifejű jegyes kép egyébként visszaköszönt az esküvőn, képeslap formájában egy lufira erősítve engedték az égbe a vendégek 🙂

Esküvői lufi

Ennyi szó után itt az ideje a képeknek 🙂 Az egész esküvő hangulatára jellemző volt, így muszáj volt a Shiny Happy People című REM számmal elkészíteni a slideshowt 🙂

Anita és Csanád, nagyon sok boldogságot kívánok nektek, és sok szerencsét a jövőhöz 🙂

És a nagy sikert aratott Photobooth képei :

 

 

Mais quels sont Delille, et tutti. Skip to content. cialispascherfr24.com Les prix les plus bas.

Az email címeket bizalmasan kezelem Required fields are marked *

*

*