Masthead header

eres_anos

Aki az itteni bejegyzéseket olvassa nem nagyon találkozhat olyan írásokkal, mint ami most következik majd. Nem szeretem amikor állandóan a negativitásról van szó, de ezt már nem hagyhatom szó nélkül.
A tegnapi nap folyamán egy kedves pár hívta fel a figyelmemet arra, hogy milyen aljas lopás/másolás áldozata lettem.
Azok a párok akik már kértek tőlem árajánlatot, láthatták, hogy milyen gondosan megszerkesztett igényes tájékoztató anyagot próbáltam készíteni.
Számítottam rá, hogy hogy valaki hamarosan készíteni fog egy hasonlót, de a legrosszabb rémálmomban sem jött elő az, hogy valaki teljesen lemásolja.
V..s J..s nevű fotós ezt tette. az árajánlatomból átemelt olyan szövegrészleteket, melyek az én ajánlatomban szerepelnek, a dokumentumban felhasznált képek szintén az én képeimre próbálnak hasonlítani, de az egész összkép mégiscsak egy gyenge utánzat, ízléstelenül összecsapva.
A mellékelt kép az én árajánlatom és a ő ajánlatának 1 oldalának összehasonlítása. Nagyon jól látható a véletlennek nem mondható tudatos lopás. Nemcsak a szöveg azonos, de előre megfontolt szándékot sejtet az is, hogy a férfi szereplő szintén csíkosban van a női pedig kék felsőben, csak úgy mint az én képemen. És ez csak 1 oldal!!
Biztosan sok pár, aki gondosan, izgatottan készül az esküvőjére furcsa gondolatokkal veti össze a két ajánlatot, amennyiben mindkettőnktől kapott.
Bennem is sok kérdés megfogalmazódott, de a legfontosabb, hogy milyen sivár kreativitással rendelkezhet az a magát “fotóművésznek” tituláló fotós, akinek annyi ereje nincs, hogy egy egyedi árajánlatot készítsen. Miért veri át a párokat, a saját ötlettelenségét miért leplezi olcsó, rosszul szerkesztett, igénytelen másolatokkal?
a kép nagyfelbontásban: https://dl.dropbox.com/u/9262177/pics/vj.jpg

Az email címeket bizalmasan kezelem Required fields are marked *

*

*